Земні янголи

Будучи дитиною, кожна дівчинка гралась в різноманітні ігри зі своїми однолітками .Особливо популярна із них це доньки — матері, яка містила в собі окрім розважальних якостей, ще й і моральні цінності- такі як турботу і любов. Пам”ятаю себе, як не доїсивши смачного маминого борщу, я стрімголов бігла на двір до подружок, які завжди були з силоюсиленною ляльок та візочків, в яких поважно сиділи уявні малюки.Ми досить серйозно відносились до такого виду іграшок: давали імена, годували,переодягали, розчісували… ”Стільки уваги і тепла,-а тобі ніякої віддачі”-подумала я,  тупнула ногою від такої не справедливості і пішла геть.

Ідучи додому я зустріла сусідку, у якої нещодавно народилася донечка.Подивившись в очі малій, я не зрозуміла як та загіпнотизувала мене своїм глибоким поглядом.Вона мені настільки сподобалась, що я не роздумуючи запитала у її матері чи можна з нею гуляти у дворі, біля будинку.На що мені дали добро.Задоволення від часу проведення разом переросло в справжнюдружбу між дитиною і дитям. С тих пір пройшло багато років, маленька виросла нівроку,і з нею виросла моя повага і любов до неї та її сім”ї.Врешті — решт і я відчула тепло материнства, коли на світ з”явився наш з чоловіком синочок Євгеній.Незважаючи на всі труднощі по догляду за малюком, недоспані ночі, а про мамину фігуру я взагалі мовчу, ти розумієм, що маленьке янголятко дано тобі Богом, кардинально змінює твоє життя в позитивну сторону.Досить лише подивитися на свого малюка і ти нібибачиш над його голівкою німб, який осяюєтвою життєву дорогу. 

Ще з дитинства в нашій душі формуються материнський та батьківський інстинкти, так я не помилилася- саме в душі.Адже бути батьками -це постійне самовдосконалення себе з духовної сторони.

Ми не повині забувати, що колись теж були дітьми і розбивали не одну тарілку чи мучили кота до врати шерсті. І тому потрібно покласти на виховання дитини дві прості істини-повагу та любов до всього оточуючого, адже саме з любов”ю ці янголята прийшли на землю, задля нашого спасіння...

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте